Win actie

Victorinox messen, welke slager heeft er niet mee leren snijden.

De Butcher is al zolang die zich kan herinneren fan van Victorinox messen, mijn eerste plakje worst zal ik waarschijnlijk gesneden hebben met een Victorinox mesje en mijn eerst varkensbuik heb ik uitgebeend met een uitbeen mes van victorinox. Vandaag de dag snij ik het liefts met deze messen, heb het wel geprobeerd messen van een ander merk, maar het Zwiterse merk bleef ik trouw. naast hun spectaculaire zakmessen met verschillende tools, is er nu een super mooie messenset in walnoot uitvoering!
Koksmessen, broodmes, Santoku mes en steakmessenen.
Binnenkort gaan wij een mooi set Steakmessen samen met 2 kilo Berkshire procureur weggeven! hou onze Facebook in de gaten!

Victorinox heeft zich als merk sterk ontwikkeld en komt nu met een super messeset van Elegant design en hoge precisie. De nieuwe Victorinox Swiss Modern-collectie. Elk blad is gemaakt van slijtvast roestvrij staal om probleemloos te kunnen snijden en wordt gecombineerd met een uniek handvat in warm Europees notenhout. Ergonomisch geslepen voor ultiem comfort, het resultaat is een eigentijdse update van misschien wel belangrijkste gereedschap van de mensheid.

  frank         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties